LED-panelen Er is 1 product.

LED-panelen

Pro-Line Saturn, New E-Cloud
Duurzaam economisch


Deze lichttoestellen Pro-Line Saturn en New E-Cloud reeksen focussen zich als duurzame en economische LED-technologie op het zwaardere werk. Ontwikkeld voor gebruik in vochtige en stoffige omgevingen, dus ook outdoor.

De New E-Cloud-reeks is een elegant innovatief ontwerp, haalt dankzij een nieuw ontworpen Aluminium behuizing en polycarbonaat diffusor zelfs een IP67 niveau. Dit model kan eenvoudig doorverbonden worden (interne snelklemverbindingen beide kanten)  doorgekoppeld worden tot een lichtlijn van max 22 stuks(150cm/55w).

Saturn reeks; Een eenvoudig oerdegelijk design gecombineerd met kwaliteitsvolle componenten maakt van de Saturn reeks een prijs/kwaliteits topper!

Deze meest verkochte IP65 water-/stofdichte LED toestellen zijn uit robuust polycarbonaat vervaardigd, voorzien van een solide aluminium basis waarop de LED PCB modules bevestigd zijn. Hierdoor bekomen we een optimale koeling en een levensduur van 50.000 uren. PG 13,5 wartels voorzien aan beide kanten zodat ze doorgekoppeld kunnen worden. De toestellen worden geleverd met wartels en montageclips voor snelle montage.

Optimale prestaties

Laag energieverbruik

Stof- en waterdicht

Duurzaam / esthetisch

Saturn; 3 Jaar, E-Cloud; 5 Jaar Waarborg!

Subcategorieën